Fredag!

Har hittills idag ridit, mockat å fixat i stallet.. tog en lite längre frukost som jag tyckte ja va värd efter allt morgonfix i stallet ;) Tittar ut å ser att de regnar som spö i backen, gött att jag red imorse! Kenta va såå sugen på att galoppera, vänta spänt på att jag skulle be honom göra de näst intill hela tiden =) Men några dagar till får han ta de lite lugnare...

Nu blir de att packa väskan inför Gelleråsen å STCC, hoppas att de inte regnar i helgen! Allt blir så mycke jobbigare då...

Semesterns slut närmar sej me stormsteg, vill ha sommarlov året runt!
Måste ta tag i massor nu... me mej själv ;) Bätre kost och träning står högt upp på listan... har blivit lite sisådär me de när Daniel haft semester, sen den här veckan när han börjat jobba så råka de lixom bara fortsätta i samma spår för mej... =) Men skärpning nu!


Inte många dagar de va fint väder på Daniels semester, men här e en av dom, då får man passa på att åka till Jössefors å köra jetski =)


Tack å hej!


Kommentarer
Postat av: Anna&Trion

Tycker inte det är mer än rätt att du äntligen fick börja jobba, när en annan jobbade fyra veckor EFTER du gått på semster o ändå började en vecka INNAN dig! Du kan GOTT jobba!! =)



Mysig på bild på er!

2010-08-16 @ 13:00:27
URL: http://www.rocktassar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0