ny blogg

Nu har ja bytt blogg... =)

nippertip.wordpress.com

lättare att blogga via mobilen där... då kanske de blir fler inlägg åxå... ;)


jämt ösch!

Vilken vecka!!
Avslutade förra veckan me att få magkatarr... åkte å jobba ändå på måndag, va ju första dagen me eleverna! Tisdag blev de omöjligt att jobba, låg heela dagen... men nu har jag börjat bli något bättre... så vi får hoppas de håller i sej! Sitter å varvar ner lite nu efter en dag som de varit fullt upp varenda sekund... ska snart gå upp till stallet å fixa dagens sysslor, bästa mamma kommer å hjälper mej då daniel jobbar kväll... imorn e de veckans bästa dag, älskar fredagar! =)

Nä, får nog lägga ner de här blogginlägget... snurrar som värsta virvelvinden på Mârten i hövve...


Men nu vet ni att ja lever iaf... ;)


Ha de fiint alla goa å glada!


Fredag!

Har hittills idag ridit, mockat å fixat i stallet.. tog en lite längre frukost som jag tyckte ja va värd efter allt morgonfix i stallet ;) Tittar ut å ser att de regnar som spö i backen, gött att jag red imorse! Kenta va såå sugen på att galoppera, vänta spänt på att jag skulle be honom göra de näst intill hela tiden =) Men några dagar till får han ta de lite lugnare...

Nu blir de att packa väskan inför Gelleråsen å STCC, hoppas att de inte regnar i helgen! Allt blir så mycke jobbigare då...

Semesterns slut närmar sej me stormsteg, vill ha sommarlov året runt!
Måste ta tag i massor nu... me mej själv ;) Bätre kost och träning står högt upp på listan... har blivit lite sisådär me de när Daniel haft semester, sen den här veckan när han börjat jobba så råka de lixom bara fortsätta i samma spår för mej... =) Men skärpning nu!


Inte många dagar de va fint väder på Daniels semester, men här e en av dom, då får man passa på att åka till Jössefors å köra jetski =)


Tack å hej!


så gött!

Sitter å tuggar på lite nötter, bloggar, kollar tv:n å njuter av att Kenta e fin i benen!
Va på ATG idag och gjrde böjprov+ longera, de tyckte till och me att han var ovanligt fin för sin åler, så kul att höra! Så nu ska vi ta de lungt några dagar till, för säkerhetens skull sen blir de träna igen =) 

Imorn bär de iväg till Gelleråsen på STCC, några har redan åkt idag... längesen de va STCC nu så ska bli riktigt kul, ett plus att de e så nära åxå!

Nu börjar ja bli tröttmössa, dags att sova!

treevlig kväll!


Ris och Ros

Ris ger ja till godispåsen som står framför mej... fy va ja mår illa efter att ja ätit lösgodis som ja inte ens va spec sugen på! slänga skiten... går inte att ha godis hemma... omöjligt! Ska aldrig mer äta godis... eller inte imorn iaf! =)

Ros till Bimbobritta som varit här på besök =) Så sällan vi ses... så gud va mycke de finns å prata om, tar aldrig stopp! =) Bimbo skulle försöka komma hem till åtta, tror kl var närmare elva ist... hehe
Så tack för en trevlig kväll gumman ♥

Nu ska ja försöka få me mej magen full i godis till sängen å sova, upp ganska tidigt imorn för att åka till ATG me Kenta... snälla häst va frisk!!


Nattas


Sista veckan...

Första dagen på sista veckan... sen börjar allvaret igen... bäst att inte föröka tänka å de!
Idag är det de vanliga stallsysslorna på att göra listan, sen blir de at plugga BE teori... sjukt intressant! Eller inte kanske...

Daniel gör sin första arbetsdag efter semestern idag... fy va tråkit!

Nej, här har ja inte tid å sitta!

Ha en bra dag!


1 månad och 2 veckor... typ

Så längesen va de ja skrev här... =)

Nu börjar semestern lida mot sitt slut... suckar djupt när ja tänker på de... för när semestern e slut e sommaren åxå snart slut... =( Ångesten att börja jobba snart igen e nog värre än att börja jobba... =) De absolut bästa me att vara lärare är det låånga sommarlovet! passar mej helt perfekt!

Det trevliga vädret fick mej att sätta mej ner i några minuter å skriva här... planen idag var ju att klippa gräsmattan, fortsätta måla på huset, fortsätta med paddockbygge m.m... inget av de går ju att göra när de regnar! Men visst går de att fylla dagarna med massa måsten och vi borde ändå... nu blir det att fortsätta sommarstäda stallet ist, spackla igen alla repor m.m som blivit av allt sparkande från hästarna, måla... allt förarbete fixade vi igår, tog hela dagen... sen får vi ta en tur till verkstan å städa ur bussen efter att vi lånade den på den misslyckade Equality line horse show helgen... yes va kul! Ikväll blir de en efterlängtad fredagsmys på Kolåsvägen! <3

Har iallafall haft en underbar sommar! Å än e dan faktist inte slut...

 


Grönt e skönt!


RSS 2.0