påväg till skåne

hej hej!
här sitter vi i bilen påväg ner till skåne... kul att sitta i en bilkö i göteborg när de e 27 grader varmt och sol... vill sola å bada! Fy va tråkit de e att sitta i en bil... i tisdags åkte vi ju till sthlm, körde runt där ett par timmar för att leverera bilar sen hem, igår va vi i malung å leverera bilar, plus handla m.m inför STCC:n å idag åker vi till skåne, imorn åker vi hem... bil, bil, bil... jag vill njuta solen... men hoppas den stannar ett tag till!
förkylningen e inte heller helt bra... men de e väl inte så konstigt... får nog skylla mej själv där... hehe, ta de lungt å vila va de... mmm, tråkit... igår va ja ute på sista ridturen för dagen vid 22.00, Kenta var de som bjöd på den =)
Nu känns de som min blogg förvandlats till en "läs om ho som e sö dukti å schvar"... men de e ju sant å, ja e inge litte dukti... ;) Å va ska ja annars skriva om?

Idag fyller farmor år, Grattis farmor! ♥

hmmm, va kan ja mer berätta för att fördriva tiden i bilen... =)
Ja, vi hoppas på att Tinja kommer få valpar i slutet av augusti... Göte va bäbisfabrik de blir hemma hos oss! Kattbäbis finns de redan, hästbäbis påväg (hoppas) å kanske hunbäbisar... =) Så hör av dej/er om ni e sugna på valp! ;) Tinja är blandras mellan labrador, dobberman och en liten gnutta finsk lapphund (hihi) å Lord är en renrasig dobberman, supersnälla båda två.

nu ska ja kolla resultatet på Sunnes hopptävlingar som e i helgen, vill va me!

njut solen nu alla goa å glada!

Kommentarer
Postat av: Anonym

De lät inge gött dä...har legat på stranden större delen av dagen idag...gött! Ha de så kul nu =) Å du, det lockar faktiskt med en valp till...synd att en vovve tar så mycket tid... Köss / Anna G

2009-06-26 @ 17:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0